Δυο ειδών είναι οι κρυμμένες αλήθειες. Είναι οι αλήθειες που μας κρύβουν, και οι αλήθειες που είναι ολοφάνερες αλλά αρνούμαστε να τις κοιτάξουμε κατάματα. Για όλες, αλλά πάνω απ'ολα για τις δεύτερες, χρειάζεται που και που κάποιος να σηκώνει το χέρι του, να τις δείχνει, και να διακυρήττει ότι ο βασιλιάς, ο οποιοσδήποτε μοντέρνος "βασιλιάς" που καταδυναστεύει το μυαλό μας, είναι γυμνός.

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

Το πορτοφόλι ενός άνδρα και ο οργασμός μιας γυναίκας

Πολλά έχουν λεχθεί κατά καιρούς για την θρυλική σχέση των γυναικών με το χρήμα. Συνήθως οι εργένηδες είναι αυτοί που φωνάζουν ότι οι γυναίκες βλέπουν μόνο το χρήμα σε έναν άντρα. Από την άλλη, οι δεσμευμένοι αρνούνται να παραδεχθούν ότι οι αγαπημένες του σύζυγοι και κοπέλες τους αγαπούν όχι για το πάνω και κάτω κεφάλι τους, όπως περηφανεύονται, αλλά για το μέγεθος της τσέπης τους.

Την απάντηση στην αιώνια αγωνία του κάθε άντρα για την γυναίκα που κοιμάται δίπλα του έρχεται να δώσει η έρευνα του πανεπιστημίου του Newcastle, όπου ευρέθη άκρως θετική συσχέτιση μεταξύ του εισοδήματος του ανδρός και του αριθμού των...οργασμών που βιώνει στο κρεββάτι η σύντροφός του.

Δείχνοντας εμπιστοσύνη στους ερευνητές ότι πραγματικά έλεγξαν όλα τα στοιχεία και απέκλεισαν πειστικά κάθε άλλη πιθανότητα (όπως πχ όσο πλουσιότερος ο άνδρας τόσο μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση έχει, άρα είναι και καλύτερος στο κρεββάτι), και πριν αρχίσουν όλοι οι σύζυγοι και εραστές να κοιτάνε τις συντρόφους τους με μισό μάτι, πρέπει να τονίσουμε ότι η εύρεση θετικής συσχέτισης δεν σημαίνει απαραίτητα ότι οι γυναίκες δεν διεγείρονται και από τα άλλα qualities του συντρόφου τους. Απλά επιβεβαιώθηκε επιπρόσθετα ότι και το εισόδημα είναι ισχυρός θετικός υποσυνείδητος παράγοντας για μια γυναίκα, και μάλιστα όχι μόνο για την επιλογή συντρόφου, αλλά ακόμα και για το πώς αυτή αντιλαμβάνεται την σεξουαλική ευχαρίστηση που αυτός της προσφέρει.
Η επιστήμη μίλησε λοιπόν! Οι γυναίκες όχι μόνο κοιτάνε το πορτοφόλι ενός άνδρα, αλλά το περιεχόμενό του τις διεγείρει και σεξουαλικά! Γυναίκες: σταματήστε να το αρνείστε! Άνδρες: φροντίστε την καριέρα σας!
Analytis

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι "Κρυμμένες Αλήθειες" είναι ένα blog αναλύσεων και σχολιασμού της ειδησεογραφίας και όχι μόνον. Τo blog είναι μη κερδοσκοπικό, δεν φιλοξενει διαφημίσεις δεν χρηματοδοτείται εν γένει από κανέναν, ούτε και χρησιμοποιείται ως εξέδρα επωφελούς προώθησης ή διαφήμισης άλλων δραστηριοτήτων του συγγραφέα, είτε επωφελούς προς τον συγγραφέα δραστηριότητας του οποιοιουδήποτε.

Τα κείμενα του ιστολογίου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Analytis (c). Επιτρέπεται η αναδημοσίευση κειμένων με σωστή παραπομπή και αναφορά στην πηγή.